tiistai 15. toukokuuta 2012

Melöy - Korgen 5-1

Melöyn futisjoukkue pelaa HESA-sarjassa. HESA on Nordlandin paikallisliiga, jossa pelaa Helgelandin ja Saltenin alueen joukkueita. Sarjatasolla kyse on 4. divisioonasta. Melöy on valitettavasti taulukon häntäpäässä, tällä hetkellä sijalla 7/10. Jyri oli huomannut paikallislehdestä, että lauantaina 12.5. Melöyllä olisi kotimatsi. Olimme molemmat sitä mieltä, että matsin katseleminen voisi olla kiinnostavaa lauantaitekemistä.

Teoriassa Melöyn futisjoukkueen kotikenttä näkyy meidän terassiltamme, käytännössä rehevä kasvillisuus estää suoran näköyhteyden. Kuten eilisessä merkinnässä mainitsin, Glomfjordissa satoi lauantaina lunta, räntää jne. Räntäsade alkoi voimistua uudestaan juuri matsin aikaan: Pilkkihaalari, päähine ja rukkaset olisivat olleet sopiva vaaatetus jalkapallo-ottelun seuraamiseen alusta loppuun. Katsomo muodostui paikalle kannetuista muovituoleista, jotka näyttivät kylmiltä istuimilta. Tuoleja olikin vapaana ja suurin osa vähälukuisesta yleisöstä seisoskeli kentän laidalla. Vaikka Glomfjordiin saatiin keinonurmikenttä jo jokin aika sitten, kentältä puuttuu edelleen tulostaulu.

Näimme vain lyhyen osan ottelusta, mutta siihen osaan mahtui kaksi Melöyn tekemää maalia. Yleisö kannusti suorastaan raivokkaasti Melöytä. Arvelin, että osittain kannustuksessa oli varmasti kyse myös lämpimänä pysymisestä. Räntäsateen loppuessa tuntui, että matsin olisi voinut katsoa loppuun asti. Valitettavasti sade muuttui uudestaan sakeaksi ja lähdimme pois.

Lopputuloksen näimme netistä: Melöy pesi Korgenin (tällä hetkellä sarjan viimeisenä) 5-1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti