torstai 24. toukokuuta 2012

Kevätlukukausi lopussa

Kevätlukukauden opinnot ovat yhtä laajaa tenttiä ja esseetä vaille valmiit.

Tammikuun ja toukokuun välille mahtui yksi työpajatyyppinen kurssi, kaksi perinteistä luentokurssia ja kaksi verkkkokurssia. Olen viime kuukausien aikana palauttanut liki 30 eripituista kirjallista tehtävää, esseitä yms., osallistunut verkkokeskusteluihin - ja etsinyt mahdollisimman mukavaa asentoa luentosalin epämukavalla tuolilla.

Kevätlukukauden viimeinen tentti on 9.6., kirjapaketin ja luentokurssimateriaalin tenttimisen lisäksi samaan aikaan pitää palauttaa kirjaessee. Kesäkuun tentti on valtio-opin perusopintojen viimeinen. Heti tentin jälkeen alkavatkin sitten kirjoittamisen kesäopinnot, joita olen suunnitellut suorittavani kolme-neljä kurssia.

Kesäkuun tenttiä ajatellen sää on tällä viikolla Glomfjordissa ollut liian hyvä: Päivät ovat olleet aurinkoisia ja lämpimiä. Aiempien Glomfjord-kesien kokemuksen perusteella tässä saattavat olla meneillään koko kesän ainoat kauniit ja lämpimät päivät. Vaikka lämmin sää houkuttaa ulos ja vaikeuttaa opintoihin keskittymistä, tällainen sää on kuitenkin huomattavasti mukavampi vaihtoehto kuin lähiviikkoina koetut lumi- ja räntäsateet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti