tiistai 31. toukokuuta 2011

Asuntoesittely

Kun olin alkuillasta tekemässä opiskelutehtävää olohuoneen pöydän ääressä, havaitsin auton pysähtyvän ikkunasta näkyvään tienristeykseen. Autosta noussut mies kävi jättämässä risteykseen asuntoesittelystä kertovan kyltin.

Jo tänne muuttaessamme kuulimme, että Glomfjordista on hankalaa hankkia asuntoa. Asuntojen kysyntä täällä on suurempi kuin tarjonta. Paikallisen ruokakaupan ilmoitustaululla ja erinäisillä nettipalstoilla on melko usein halutaan vuokrata/ostaa asunto Glomfjordista -ilmoituksia. Muualta Melöystä asuntoja (tai enimmäkseen taloja) on kyllä tarjolla aika tasaiseen tahtiin. Ensimmäistä kertaa tänään näin, että jokin asunto oli Glomfjordissa edennyt esittelyyn asti.

Glomfjordin keskustasta on ollut jo pidempään myynnissä kaksi vierekkäistä liikerakennusta. Toisessa on vaatekauppa ja pubi, toisessa kioskimainen elintarvikemyymälä. Vaatekauppa-rakennuksessa on laitettu ulkoseinään myynnistä kertova kyltti. Ainakin Bodössä ja Melöyssä näyttää ihan yleisesti olevan tapana laittaa myynnissä olevan talon etupihalle tai ulkoseinään myyntiä mainostava kyltti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti