keskiviikko 4. elokuuta 2010

Fjelltrimmen

Fjelltrimmen 2010 muodostuu 16 eritasoisesta kuntopolusta, jotka on tehty Melöyn kunnan alueelle. Kuntopolut ovat avoinna 1.6.-1.10. ja tuona aikana on tarkoitus kerätä suoritusmerkintöjä mahdollisimman paljon. Suoritusten merkkaamista varten osallistujilla on pientä maksua vastaan hankittavat omat osallistumiskortit. Jokaisella polulla on puolestaan postilaatikko, josta löytyvään suorituskirjaan (kyllä, kovakantinen ja jokaista polkua varten omalla kansipainatuksella tehty) merkataan tiedot. Fjelltrimmen on vuosittainen tapahtuma ja se järjestetään nyt 17. kertaa.

Polut ovat hyvin erilaisia: osa sopii kaikentasoisille ulkoilijoille, osa vaatii jo melkoista pohjakuntoa. Muutamat poluista on sellaisia, ettei niille ole sateella suositeltavaa mennä. Polut sijaitsevat myös laajalla alueella; yksi poluista sijaitsee saarella, jonne mennään lautalla.

Koska ilma on ollut enimmäkseen sateinen, emmekä ole harjaantuneita vaeltajia ja viikonloppuisin on ollut kaikenlaista muuta ohjelmaa, olemme ehtineet tähän mennessä suorittaa peräti yhden poluista! Onneksi suoritusaikaa vielä on jäljellä muutama viikko, joskaan lähiaikoina emme ole paikanpäällä Glomfjordissa/Melöyssä Fjelltrimmen-suorituksia keräämässä.

*****

Ensi viikolla en tule päivittämään blogia lainkaan, mutta parin viikon kuluttua palaan taas asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti