torstai 12. tammikuuta 2012

Talviurheilukausi alkamassa

Glomfjordissa on talvi sujunut tähän mennessä suhteellisen tavallisesti: sää on ollut leuto ja pysyvämpi lumi satoi joulukuussa. Lunta on kuitenkin ollut niin vähän, ettei hiihtolatuja ole tehty, eikä laskettelukeskusta ole avattu. Läheisen järven jäällä on riittänyt luistelijoita - luistelu ja kävely ovatkin olleet käytännössä ainoat mahdolliset talviurheilumuodot.

Läheisen kuntopolun ladusta vastaava henkilö sanoi viime sunnuntaina, että sääennusteissa tälle viikolle luvattujen lumisateiden jälkeen latu saadaan kuntoon. Sääennusteet osuivat oikeaan: lunta satoi eilen ja toissapäivänä massiivisesti - ja latu on nyt kunnossa.

Eilen tekstissäni pääpaino oli Helsingin markkinoinnissa, nyt on hyvä hetki markkinoida nykyistä asuinpaikkaamme: Paras aika kaikentasoiselle ja -tyyliselle talviurheilulle Glomfjordissa on ehdottomasti helmikuun lopulta huhtikuulle. Kaamos on ohi ja päivät pitenevät vauhdilla. Vaikka hiihtäminen, laskettelu, luistelu, lumilautailu tms. ei kiinnostaisikaan, mahdollisuuksia ulkoiluun tarjoutuu myös kävelylenkeillä, joilla voi ihailla ja ihmetellä komeita maisemia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti